måndag 2 januari 2012

Shululu!

Blev utgång i fredags! Jag och sara bestämde oss sent för att gå ut, så det blev Patricia. Hade skitkul! Och ont i fötterna! Vi åt på donken sen va vi hemma vid 5 ungefär... Hehe!


Sara med den galna karln som förföljde mig! Haha här hade jag precis dansat över sara till honom ;-)


Och så fick jag en hatt!




Igår däremot gick i lugnets tecken. Var bara familjen och pappa hemma, vi käkade toast Skagen och hemmagjord pizza. Sen gick vi ut vid 21 och smällde lite raketer. Dalle och aischah följde med och panga. Senare kom Dalle o jennie med barn, och sara. Vi (eller jag drack kaffe) drack vin och åt ost o kex. Vid tolvslaget gick gänget ut och jag o Elias passade lilla oliver. Jag och Elias hade på ettan och lyssnade på nedräkningen och kollade i vardagsrumsfönstret på raketerna. Kenta o mathilda kom in precis vid tolvslaget igen då det blev för mycket för henne. Men hon satte på sig hörselkåporna och så stod vi på balkongen och tittade istället.
Vid 2 va jag i säng. :-)

Och igår tempa mathilda 39', hon skulle åkt till mamma idag, men det går ju förstås inte :-( men men.. Vi alla är lite risiga, så fortsätter det nya året lugnt och försiktigt :-)

Nu ropar kaffet! See ya!

- det blir inte alltid som man tänkt sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar